www.kristal64.com

Каде се наоѓаме

New YOOcarousel Style

Деловните и производните простории на Кристал 64 се наоѓаат на излезот од Струмица (Р.Македонија) на магистралниот пат Струмица -Р.Бугарија, индустриска зона Дабиле.

Повеќе...

Наши партнери

New List Styles

Наши долгогодишни партнери се: Saint Gobain, AGC, Guardian, Sise Cam.

Кои сме ние

New YOOcarousel Style

Нашите почетоци датираат 1993 год. и од тој ден почнува да се развива нашата компанија по зацртаните планови. Компанијата денес е лидер во производството, преработката и трговијата на ...

Повеќе...